Kontaktirajte nas +38163404004

Vesti

Prevoz za Nemačku od adrese do adrese

PREVOZ PUTNIKA ZA NEMAČKU

OD ADRESE DO ADRESE.

SVAKODNEVNI POLASCI!

Vladimir:

+38163404004

Predrag:

+381695884448

Miloš:

+381695884449


BEZBEDNOST. UDOBNOST. WIFI INTERNET. PAUZE. TOALET.


Euro Cargo Tiger
je firma koja vrši prevoz putnika do Nemačke i nazad za Srbiju.

Profesionalno i bezbedno, sa novijim luksuznim vozilima. Prevoz se organizuje gotovo svakodnevno, po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite da brzo i udobno stignete iz Srbije do vaše željene adrese u Nemačkoj i Austriji, dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona, putem poziva ili društvenih mreža, vibera, watsapp-a i dogovorite datum i vreme polaska iz Srbije ili povratka iz Nemačke ili Austrije.

Zašto baš odabrati
Euro Cargo Tiger

Za razliku od drugih načina putovanja, nudimo vam mogućnost prevoza putnika sa bilo koje adrese u Srbiji do bilo koje adrese u Austriji ili Nemačkoj. Fleskibilnost i dogovor sa putnicima za vreme i mesto odmaranja, kao i mesto okupljanja putnika pri polasku i povratku. Kao i u slučaju nepredviđenih uslova putovanja (gužve na granici, devijacije, radovi na putu i sl.) možemo u dogovoru sa vama, odabrati drugu trasu, koja obezbeđuje najbrži dolazak do destinacije.

Trajanje putovanja sa
Euro Cargo Tiger

Iz Srbije do Austrije ili Nemačke, u slučaju kombi prevoza, vreme je svakako kraće od prevoza autobusom, a mogućnosti pravljenja pauza na zahtev putnika doprinose udobnosti putovanja.

Cena prevoza sa Euro Cargo Tiger

Popuste na cenu kombi prevoza putnika obezbeđujemo stalnim putnicima,  organizovanim grupama putnika i grupama sa jedinstvenim mestom polaska. Naše cene prevoza su podložne dogovoru, naravno u skladu sa određenim zahtevom putnika, kao i u skladu sa našim mogućnostima. Cene prevoza do Nemačke i Austrije možete saznati i pozivom na brojeve telefona sa stranice kontakt, od našeg ljubaznog osoblja.

Prijavite se online

Pratite nas

Call Now ButtonPozovite nas